29. elokuuta 2013

Teräshiiri vauhdissa!

Tänään oli Nopan vuoro aksailla ja Neran vuoro rentoutua koirahierojan käsittelyssä.

Aloitetaan Nopasta. Treenattiin lyhyttä radanpätkää, joka koostui neljästä hypystä ja kahdesta putkesta. Hypyt olivat neliön muotoisessa asetelmassa, josta sai erilaisia ohjauskuvioita kehiteltyä, lähinnä valssia ja takaakiertoa, joissa Noppa oli super. Putkeen se irtoaa jo kaukaakin ja näkee, että meillä on tässä putkihullun alku kasvamassa ;) Taas sai ihmetellä ja vähän kauhistellakin tuon ipanan vauhtia ja käännöksiä – ei oo mikään diiselimalli nimittäin, niinkuin on aiemminkin tullut todettua :D



Loppuun harjoiteltiin puomia ensimmäistä kertaa kokonaisuutena. 2on2off-tekniikkaa ollaan harjoiteltu kontakteilla _vähän_ aikaisemminkin, mutta se on sellaista teknistä piiperrystä, joka tahtoo aina unohtua :P

Laitoin Nopan puomille ja sieltä makkaran avustuksella ohjasin sen alas. Ensimmäisellä kerralla meinasi pientä otusta hirvittää korkeus ja vertigo oli iskeä, mutta niin vain seuraavat toistot mennä touhottikin jo vauhdikkaasti ja lopputuloksena koko puomin itsenäinen suoritus. Mun oma Teräshiiri! Ratkoo tiukemmatkin pulmat silkalla tahdonvoimalla :D Supersankari-alter ego on löytynyt...!


Neraa hemmoteltiin tänään, kun Laura kävi hieromassa meidän mammakoiran. Ihana oli kuulla ensinnäkin se, että Nera on ihan erinäköinen kuin pari viikkoa sitten: on tullut massaa ja lihastakin jo :) Muutenkin koko olemus on pirteämpi ja iloisempi, ja sen olen toki itsekin huomannut.

Osittain jumit olivat helpottaneet kovastikin, mutta ponnistajalihaksissa oli kireyttä ja varsinkin vasen takajalka on kireä. Toispuoleisuutta vieläkin havaittavissa siis. Varasimme uuden hieronta-ajan kahden viikon päähän ja toivon mukaan siihen mennessä edistystä on taas tapahtunut :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti